Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
VÝPRODEJ Z DŮVODU KRÁTKÉHO DATA MINIMMÁLNÍ TRVANLIVOSTI (DMT 24.6.2020)
Obsahuje izolát z absolutně nejčistšího zdroje syrovátkového proteinu, jenž je na trhu. Tento izolát syrovátkového proteinu má velmi vysoký obsah cenných složek, jako je alfa laktalbumin, beta laktoglobulin, glykomakropeptidy a imunoglobuliny. Celkem obsahuje až neuvěřitelných 90 % nejkvalitnějšího proteinu s méně než 1 g tuku a méně než 1 g uhlohydrátů. V tomto špičkovém výrobku nenaleznete žádnou laktózu ani jiné méněhodnotné bílkoviny!!!
Z praxe se ukázalo, že tento kvalitní, dobře stravitelný protein nedělá absolutně žádné zažívací potíže u jedinců, kteří hůře zpracovávají (tráví) mléčné produkty a levné proteiny některých firem.
Perfektní vstřebatelnost proteinu s absolutním minimem tuku a sacharidů předurčuje výrobek k využití téměř při všech tělesných aktivitách, silových i vytrvalostních sportech. Je nenahraditelným proteinovým koncentrátem jak při předsoutěžních dietách kulturistů a fitness kategorií, tak u kondičních cvičenců, kteří chtějí zvýšit podíl aktivní svalové hmoty a současně snížit procento podkožního tuku.
Dávkování:
Balení: 750 g
Dávka: 30 g
Počet dávek v balení: 25
Minimální trvanlivost: Viz. obal
Upozornění: Potravina vhodná zejména pro sportovce. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněný.
nutriční hodnota:
|
100g
|
Energetická hodnota
Bílkoviny
Uhlohydráty
-z toho cukr
Tuky
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
1542kJ (363kcal)
86,3g
1 g
0,3g
1,1g
0,4g
|
|
%RDA*
|
Sodík
Vitamin B1
Vitamin B2
Vitamin B6
Vápník-D-Pantothenat
Niacin
Vitamin B12
Vitamin C
Vitamin E
Biotin
|
0,005g
1,1mg 100
1,4mg 100
1,4mg 100
6mg 100
16mg 100
2,5μg 100
80mg 100
12mg 100
0,5mg 100
|
Složení: syrovátkový proteinový isolát, aroma, zahušto vadlo, rostlinný tuk neztužený, sladidlo sukraloza. Alergeny: Mléko a mléčné výrobky (laktoza), soja a sojové vyrobky