Třtinový cukr s obsahem pravé vanilky.
Želírovací látka jako alternativa živočišné želatiny.
Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst.
Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Bez fosfátů.
Kvalitní pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený.
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček. Český výrobek.
Sladký nebo slaný kuskus, který stačí pouze zalít horkou vodou a do 10ti minut máte hotový pokrm!
Směs na přípravu celozrnné pizzy v biokvalitě od tradičního českého výrobce. Snadná a rychlá příprava.