Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček. Český výrobek.
Tento škrob je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Použití: Ideální na zahuštění omáček a polévek, na zjemnění pokrmů, koláčů, dortů a na přípravu náplní.
Balení: 200g
Skladování: Skladujte v suchu.
Výživové údaje na 100 g
|
|
Energetická hodnota
|
1 498 kJ / 353 kcal
|
Tuky:
|
0,5 g
|
z toho nasycené mastné kyseliny:
|
0,1 g
|
Sacharidy:
|
87,0 g
|
z toho cukry:
|
0,0 g
|
Bílkoviny:
|
0,3 g
|
Sůl:
|
0,0 g
|
Složení: Kukuřičný škrob*. Může obsahovat stopy mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství