Můj účet
Přihlášení
Menu

Amylon BIO Kypřící prášek do pečiva

Produkt zatím nikdo nehodnotil

Amylon BIO Kypřící prášek do pečiva

Produkt zatím nikdo nehodnotil
12 g
10 Kč
skladem
10 Kč
150 g
72 Kč
skladem
72 Kč
Všechny varianty
Zobrazit méně
Doprava od 39 Kč. Se Zásilkovnou nad 500 Kč ZDARMA.

Amylon BIO Kypřící prášek do pečiva 


Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakypření zajistí vinný kámen a jedlá soda.

Tipy:

  • Kypřicí prášek Amylon má tendenci kypřit už při pokojové teplotě na rozdíl od obyčejného prášku. Proto se doporučuje dávat těsto do trouby co nejrychleji po zapracování prášku.
  • Kypří o něco méně. Použijte 1,5 sáčku tam, kde byste jinak dali 1 sáček obyčejného. Nebo použijte jen 1 sáček a přidejte malou lžičku jedlé sody
  • Prášek do pečiva Amylon má úplně neutrální chuť. Když si na něj zvyknete, poznáte, když se použije konvenční prášek.

Dávkování: Určeno k přímé spotřebě

Balení: 12 g / 150 g

Minimální trvanlivost: Viz. obal

Upozornění: Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. 

Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněný.

Zobrazit celý popis
Skrýt celý popis
Nutriční informace na 100g
Energetická hodnota
705 kJ / 166 kcal
Tuky:
0,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,0 g
Sacharidy:
41,0 g
z toho cukry:
0,0 g
Bílkoviny:
0,1 g
Sůl:
15,4 g

Složení: Kukuřičný škrob*, kypřící látky: vinany draselné, uhličitany sodné. Může obsahovat stopy mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

 

Zobrazit celé parametry
Skrýt celé parametry

Recenze Produkt zatím nikdo nehodnotil

Máte s produktem zkušenost? Napište recenzi a pomozte tak ostatním zákazníkům s rozhodováním. Děkujeme :-)
Přidat vlastní hodnocení

Vložit hodnocení produktu

Recenze: *
         

Dotazy Zeptejte se, rádi vám pomůžeme

O našich produktech víme skoro vše. Zeptejte se, rádi vám pomůžeme.
Přidat dotaz

Vložit dotaz