Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
Směs na přípravu celozrnné pizzy v biokvalitě od tradičního českého výrobce. Snadná a rychlá příprava.
✅ celozrnná pizza během chvilky
✅ snadná příprava
✅ eko zemědělství BIO kvalita
Pšenice pochází z divokých trav a patří k nejstarším plodinám pěstovaným člověkem. Provází nás od počátků zemědělství, tedy mnoho tisíc let. Za tu dobu samozřejmě vznikla spousta druhů a odrůd. Planeta Země každý rok vydá 600 milionů tun pšenice, které poskytnou potravu miliardám lidí. Tato obilnina zůstává základem výživy člověka a poskytuje potravu většímu počtu obyvatel planety než kterákoliv jiná plodina.
Celozrnná pšeničná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub.
Tato směs na pizzu je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Návod k použití: Obsah sáčku vsypeme do misky, přidáme 150 ml studené vody a zpracujeme těsto, které necháme 5 minut odležet. Těsto vložíme na vymazaný plech, nebo použijeme pečící papír. Pomoučenýma rukama těsto vytvarujeme a plníme podle chuti rajčatovou passatou, šunkou, žampiony, zelenonou, sýrem - dle chuti. Pečeme v troubě předehřáté na 180 °C cca 15 - 25 minut.
Balení: 250 g
Minimální tr vanlivost: Viz. obal
Upozornění: Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněný.
Výživové údaje: | na 100 g |
Energetická hodnota | 901 kj/212 kcal |
Tuky | 0,7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 45 g |
- z toho cukry | 1,3 g |
Bílkoviny | 5,9 g |
Sůl | 1,1 g |
Složení: PŠENIČNÁ mouka celozrnná* 97 %, kypřící látky (vinany draselné, uhličitany sodné), mořská jedlá sůl. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Tento zajímavý druh cukru se vyrábí z mízy květů kokosových palem. Hodí se všude tam, kam byste použili třtinový cukr
Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské. V kuchyni mají široké použití díky schopnosti vázat na sebe tekutinu.
Třtinový cukr s obsahem pravé vanilky.
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček. Český výrobek.
okosový olej je sněhobílý tuk, vyráběný lisováním za studena. Jedná se tedy o raw produkt. Má kokosovou vůni a vašim pokrmům dodá příjemné aroma.
Tradiční surovina pro přípravu dezertů v biokvalitě. Hodí se ale i do smoothie či horkého mléka. V kombinaci například s chilli může být i součástí exotických receptů.
Zcela jedinečné přírodní sladidlo téměř bez kalorií, vyráběné z kořene čekanky.
Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Bez fosfátů.