Můj účet
Přihlášení
Menu

Blog

  • Chci nabrat svalovou hmotu - teorie výživy a přibírání váhy

    Chci nabrat svalovou hmotu - teorie výživy a přibírání váhy

    TŘI FAKTORY   Zvětšení masy svalů ovlivňují tři faktory. Prvním je stimulace svalových buněk k růstu a spuštění růstového procesu v těle tréninkem . Jakmile k tomu dojde,  zbývá dodat tělu dostatek kalorií pro regeneraci a energii k růstu,  a dostatek látek pro syntézu nových bílkovin.  Třetím faktorem je odpočinek , který umožní organizmu superkompenzovat na vyšší úroveň.

  • (R)evoluce oblíbeného pure cfm

    (R)evoluce oblíbeného pure cfm

    Pure cfm  je velmi oblíbený protein a jeho popularita stále stoupá. co nás tedy vedlo k jehou, vylepšovat? doba jde dopředu a my rozhodně nechceme usnout na vavřínech. „cfmko“ je  základní univerzální protein , který najde využití u nejširšího spektra našich zákazníků. 

  • Bílkoviny - úvodní info I.díl

    Bílkoviny řadíme mezi základní a rozhodující živiny – a jsou zcela nepostradatelné. Zatímco tuky se v těle mohou tvořit ze sacharidů a sacharidy z bílkovin, tvorba vlastních bílkovin je závislá výhradně na jejich příjmu potravou. Jsou hlavní stavební jednotkou orgánů a svalstva, součástí hormonů, transportních složek, enzymů a protilátek. Zdrojem energie se stávají pouze za mimořádných situací.

Oblíbené články