Jaké vybírat sacharidy? Mrkněte na nejlepší zdroje sacharidů.
Bulgur, semolina, quinoa, kusus nebo cizrna? Každá má něco do sebe, mrkněte na článek a zjistěte, jak vybírat sacharidy a jaké jsou ty nejlepší a nejvýživnější zdroje.
Bulgur, semolina, quinoa, kusus nebo cizrna? Každá má něco do sebe, mrkněte na článek a zjistěte, jak vybírat sacharidy a jaké jsou ty nejlepší a nejvýživnější zdroje.
Tohle se Amíkům povedlo, no stejně asi jako koblihy. Vláčné těsto a dokonalá čokoládová chuť.Chutná naprosto skvěle a hlavně je výživově dokonalé, takže si jej můžete dát klidně i v dietě. Navíc si na něm pochutnají i vegani protože těsto je čistě s rostlinných zdrojů.
Zinek, hořčík a B6 jsou klíčové složky. Je to synergický doplněk: přísady by se měly navzájem více zefektivnit. Dodatek s ZMA je zásadní, protože zinek a hořčík patří mezi nejběžnější nedostatky živin.
Pečivo se řadí k nejstarší potravinám moderního člověka. Posledních dvě stě let začala převládá pšenice nad žitem a odstraňují se obalové vrstvy obilek a klíčky, tím roste produkce bílé mouky a pšeničného pečiva. Proč je tato mouka nutričně prázdná?
Pomalu se nám blíží dýňové období, takže aktivně přidáváme první letošní dýňový recept. A proč zrovna dýně hokaido. Má nízkou kalorickou hodnotu, takž ji ocení všichni, co si hlídají svůj kalorický příjem, má skvělou máslovou chuť a hlavně mnoho zdravotních benefitů. Mrkněte na tento super recept od Páji, která dělá z obyčejných věcí neobyčejné kousky.
Slaný karamel. Co se vám vybaví, když se vysloví tahle příchuť? Nějaký čas trvalo, než si tato příchuť u nás vybudovala své jméno, ale v posledních pár měsících je mega hitem a kde je slaný karamel, to jde na dračku! Zkuste proto i tenhle dortík od Janči.