Stevie. Je to opravdu takový zázrak?
Cukr. Jíme ho moc, dáváme ho do všeho. Potýkáme se s nadváhou, obezitou, diabetem a tak dále. Tento "problém" má mnohá řešení a jedním z nich je sladidlo. Je to dobře nebo špatně?
Cukr. Jíme ho moc, dáváme ho do všeho. Potýkáme se s nadváhou, obezitou, diabetem a tak dále. Tento "problém" má mnohá řešení a jedním z nich je sladidlo. Je to dobře nebo špatně?
Je sice už konec října, ale až teď to vypadá, že léto je definitivně pryč. Pojďte mrknou jaké naše nej produkty mají podzimní příchutě a nalaďte se na studenou, které nás čeká až do jara. :D
Připravte si lahodný tvarohový dezert nabušený bílkovinami. Kromě tvarohu jsem do cheesacaku přidala proteinový prášek, a tentokrát ne jeden, ale rovnou dva, a to jak do korpusu, tak do náplně.
Pokud nejste milovníci sladkého, pak vás jistě potěší tento recept na křehký slaný koláč. Kombinace špenátu a mozzarelly nemá chybu. Do náplně však můžete přidat ještě třeba sušená rajčata nebo na těsto rozložit plátky šunky. Dejte si koláč třeba k večeři se zeleninovým salátem.
Ořechová másla jsou hitem, který hýbe fitness světem. Málokdo takové máslo/pomazánku ještě nezkusil a dnes skoro každá "fitness" firma, nějaký svůj druh másla nabízí. Porovnáme si dvě která nesou stejný název, ale složením se naprosto odlišují. Bude to Proteinela od Czech Virusu a Proteinella od Bodylabu.
Oblíbená oříšková másla Coconela, Coffeenela a Caramela dostaly nyní podobu proteinových tyčinek a pro ta sláva kolem? Podívejte se na článek a uvidíte, že neodoláte.