Můj účet
Přihlášení
Menu

Blog

  • Proteinový koláč z máslové dýně s arašídovým máslem

    Proteinový koláč z máslové dýně s arašídovým máslem

    Vymýšlet recepty na dýňové koláče a buchty mě asi nikdy neomrzí. Tuhle zeleninu totiž zbožňuji na všechny možné způsoby. Jsou z ní výborné krémové polévky, slané quiche, pomazánky, a samozřejmě taky sladké moučníky. Skvěle si rozumí s čokoládou, kakaem, kokosem, ořechy i arašídovým máslem – právě to jsem ve větší míře použila v tomto receptu. Díky němu má koláč jedinečnou chuť, a protože je v těstě také hustý bílý jogurt, má koláč lahodnou chuť s krémovým ocáskem.

  • Zabiják Aspartam? Né tak zhurta! Proč si myslíme, že aspartan ohrožuje naše zdraví?

    Zabiják Aspartam? Né tak zhurta! Proč si myslíme, že aspartan ohrožuje naše zdraví?

    O sladidlech mají skoro všichni špatné mínění, z vlastní zkušenosti můžeme potvrdit, že to tak je. Chodí nám maily a volají lidi, co máme bez umělých sladidel, protože to jdou chemické …, nechtějte abych psala ty názvy, které často slýcháváme. Ale jak to je doopravdy? Pojďte mrknout na článek od kluků z Moderního institutu, kde to je suprově objasněné. 

  • Fitness Míša řezy. Dezert plný energie a bílkovin.

    Fitness Míša řezy. Dezert plný energie a bílkovin.

    Tento dezert zná snad každý. Čokoládový piškot, silná tvarohová vrstva a čokoládová poleva. Kdo ví, proč se jmenují "Míša řezy". Naše Eliška moc ráda vymýšlí zdravé recepty a renovací prošel tento skvělý zákusek. Je bohatý na bílkoviny, ale i na sacharidy s nízkým glykemickým indexem. 

Oblíbené články