Perník: S malou fitness úpravou
Neznám snad nikoho, kdo by ještě nikdy neochutnal nebo neznal perník. V českých kuchyních je stejně tak známý jako bábovka nebo bublanina. Ale napříč celou Evropu je známá tato pochoutka.
Neznám snad nikoho, kdo by ještě nikdy neochutnal nebo neznal perník. V českých kuchyních je stejně tak známý jako bábovka nebo bublanina. Ale napříč celou Evropu je známá tato pochoutka.
Pevné osvalené tělo už dávno není jen touhou mužů, ale stále častěji i žen. A pokud je trápí nějaké to kilo navíc, současně si přejí zhubnout. Je to vůbec možné? Ano je, ale má to svá “ale“.
Určitě už jste na tento termín narazili, ale možná dobře nevíte, co znamená a k čemu je dobrý?
Bagel. Chlebový výrobek, který se tradičně vyrábí z pšeničné mouky, velký tak, aby se vešel do dlaně a tvaruje do podoby prstence. Vypadá trochu jako donut. Těžko říct, jaký „kroužek“ tu byl první, jestli donut nebo bagel, co myslíte?
Přírodní protein, který není zatížen žádnými chemickými aditivy, jakými jsou např. aromata, barviva nebo sladidla? No jasně. Z dílny Prom-in přišli s novinkou! Protein Penhta Pro neobsahuje ani jedno!
Kaki. Zářivě oranžový lesklý plod. Někdo řiká že je mdlé, někdo moc sladké a někdo ho může futrovat od rána do večera. V tomto článku se dozvíte čemu prospívá, jaké jsou jeho výživové hodnoty a prozradíme Vám recept na jeden vynikající koláč.