Vanilkový kuskusník. Skvělý lehký dezert.
Už jste zkoušeli dělat z kuskusu něco jiného, než klasickou přílohu nebo salát? Ne? Tak zkuste tenhle vynikající dezertík. Je snadný na přípravu a chutná prostě skvěle, navíc
Už jste zkoušeli dělat z kuskusu něco jiného, než klasickou přílohu nebo salát? Ne? Tak zkuste tenhle vynikající dezertík. Je snadný na přípravu a chutná prostě skvěle, navíc
Flapjack se v angličtině označuje tyčinka, která je vyrobena ovesných vloček. Už jste zkoušeli nějaké domácí flapjack tyčinky? Ať už pečené nebo nepečené? Že ne? Tak s chutí do toho. Je to mnohem rychlejší a snazší, než jste si mysleli.
Vymýšlet recepty na dýňové koláče a buchty mě asi nikdy neomrzí. Tuhle zeleninu totiž zbožňuji na všechny možné způsoby. Jsou z ní výborné krémové polévky, slané quiche, pomazánky, a samozřejmě taky sladké moučníky. Skvěle si rozumí s čokoládou, kakaem, kokosem, ořechy i arašídovým máslem – právě to jsem ve větší míře použila v tomto receptu. Díky němu má koláč jedinečnou chuť, a protože je v těstě také hustý bílý jogurt, má koláč lahodnou chuť s krémovým ocáskem.
Správné dávkování bílkovin patří mezi nejčastější otázky ve fitness a silových sportech a zajímá každého, kdo někdy držel v ruce činku. Přesto okolo tohoto “magického” čísla panuje ohromné množství mýtů. Jak je to tedy s dávkováním bílkovin ve skutečnosti?
O sladidlech mají skoro všichni špatné mínění, z vlastní zkušenosti můžeme potvrdit, že to tak je. Chodí nám maily a volají lidi, co máme bez umělých sladidel, protože to jdou chemické …, nechtějte abych psala ty názvy, které často slýcháváme. Ale jak to je doopravdy? Pojďte mrknout na článek od kluků z Moderního institutu, kde to je suprově objasněné.
Tento dezert zná snad každý. Čokoládový piškot, silná tvarohová vrstva a čokoládová poleva. Kdo ví, proč se jmenují "Míša řezy". Naše Eliška moc ráda vymýšlí zdravé recepty a renovací prošel tento skvělý zákusek. Je bohatý na bílkoviny, ale i na sacharidy s nízkým glykemickým indexem.