Můj účet
Přihlášení
Menu

Blog

  • Bílkoviny - Co jsou to vlastně proteinové produkty? 3.díl

    V minulém pokračování jsme si uvedli výhody proteinových produktů při trávení a vstřebávání bílkovin a zvláště při konzumaci jejich enormního množství.Co jsou to vlastně proteinové produkty? Jedná se o přípravky v práškové formě, v kterých se bílkovinná složka pohybuje v rozmezí od 50% do zhruba až 80% bílkovin. Mezi tento typ přípravků zahrnujeme i izoláty s koncentrací bílkovin kolem 90%.

  • Bílkoviny - Víte, kdy jaký protein vzít? 4.díl

    Víte, kdy jaký protein vzít?  Favority mezi zdroji bílkovin pro výrobu proteinových produktů, tedy mléčnou syrovátku, kasein apod., jsme si již představili v minulém díle a tak pokračujme dále. O kladech a záporech u jednotlivých surovin máme už jasnou představu. Teď už jen použít správný protein ve správný okamžik. Na řadu přichází tedy konkrétnější návod, jak proteiny nejvhodněji zařadit do denního režimu.

  • ONE STOP - 12 suplementů v jednom balení

    ONE STOP - 12 suplementů v jednom balení

    Není určitě náhodou, že produkt určený pro intenzivní svalový růst -  One Stop , společnosti Reflex Nutrition je absolutní evropskou jedničkou ve své kategorii. Tvrzení, že One Stop seriózně nahrazuje 12 suplementů určených pro svalový růst určitě není přehnané, což uvidíte na dalších řádcích.

  • Triatlon - doporučení Petra Vabrouška

    Triatlon - doporučení Petra Vabrouška

    JAK NA STŘEDNÍ TRIATLON – tipy a rady Petra Vabrouška Petr Vabroušek, železný muž a člen NUTREND Teamu radí běžcům, jak si běžecký trénink obohatit o další aktivity. Doporučuje vyzkoušet triatlon. O krátkém triatlonu už byla řeč a dnes se Petr věnuje střednímu triatlonu. Přečtěte si cenné tipy od toho nepovolanějšího.

  • Proteiny - bez nich svaly neporostou

    Proteiny - bez nich svaly neporostou

    Třemi základními složkami potravy jsou bílkoviny, tuky a cukry. Jen jedna z nich je ale nenahraditelná – bílkoviny, odborně nazývané proteiny. Díky své chemické struktuře jsou právě proteiny základním stavebním prvkem všech živých organismů a musejí být dodávány potravou. Pro sportovce jsou obzvláště důležité, neboť zajišťují správnou funkci svalů.

Oblíbené články