Co je syndrom přetrénování? Jak ovlivní mojí formu a jak mu předejít?
Trenér Jirka Vacek a výživový specialista Petr Havlíček na téma o syndromu přetrénování a jeho negativním dopadu na fyzické i psychické zdraví.
Trenér Jirka Vacek a výživový specialista Petr Havlíček na téma o syndromu přetrénování a jeho negativním dopadu na fyzické i psychické zdraví.
Beta-alanin je neesenciální aminokyselina , přirozeně vyskytující se v lidském těle a je běžně přítomna v potravinách jako je maso, vejce a ryby. Je to výchozí látka karnosinu, který se nachází ve svalové tkáni.
Jak zužitkovat avokádo ve sladkém receptu? Pojďte si s námi připravit tohle tekuté štěstí aneb proteinovou Nutellu z 5 ingrediencí! Tato chutná Nutella je nejen neodolatelná na jazyku, ale také se pyšní skvělou výživovou hodnotou. S vysokým obsahem bílkovin z syrovátkového proteinu, zdravými tuky z avokáda a lískooříškového másla a antioxidanty z kakaa.
Kolagen je nejhojnějším proteinem v lidském těle a nachází se ve všech pojivových tkáních: kloubů, kostí, šlach, vazů, kůže a svalů. Tvoří strukturální základ pro tyto tkáně a je zodpovědný za jejich pevnost, pružnost a stabilitu.
Tato osvěžující zmrzlina je nejen radostí pro chuťové pohárkz, ale také skvělou volbou pro ty, kteří dbají o své zdraví a výživu. S naším jednoduchým a vyváženým receptem si můžete dopřát sladkou rozkoš bez výčitek a s radostí!
Kde děláte chybu, když se pokoušíte a spálení přebytečného tuku v těle?