Zdravé kefírové lívance bez kynutí.
Pokud máte rádi babiččíny kynuté lívance, máme pro vás jeden trik, který vám ušetří mnoho času a lívance budou chutnat jako z kynutého těsta. Jsou krásně vláčné a nadýchané.
Pokud máte rádi babiččíny kynuté lívance, máme pro vás jeden trik, který vám ušetří mnoho času a lívance budou chutnat jako z kynutého těsta. Jsou krásně vláčné a nadýchané.
“Éčka” jsou v populaci stále velkými strašáky a při výběru potravin by většina z nás spíše sáhla po výrobku, který by číselný kód E neobsahoval. V dnešní době se to zdá ale takřka nemožné, jelikož jsou přídatné látky téměř v každém zpracovaném výrobku. Máme se jich ale opravdu bát? Proč se vůbec do potravin přidávají a můžou mít nějaký negativní vliv na naše zdraví?
Arašidové máslo je vynikající, ale je opravdu dobré pro zdraví? Je čas se ponořit do tohoto arašídového šílénství.
Podzim s sebou přináší jedno velké pozitivum... Jsou to dýně, které nám společně se skořicí vytvoří krásnou podzimní atmosféru. Nejprve si vytvoříme jednoduché dýňové pyré, poté přidáme i jogurtovou náplň a dýňové kostky jsou na světě :)
Klasický carrot cake může budit dojen, že se jedná o super zdravou a lehkou verzi dezertu, ale zdání klame... Pokud si dáte mrkváč v kavárně, je stejně jako ostatní sladké dezerty plný cukru. Pokud si držíte linii nebo se snažíte stravovat zdravě, vyzkoušejte náš recept na oblíbený mrkvový dort, který je v té nejvíce odlehčené variantě, jaká může být.
Petr Havlíček a Jirka Vacek na téma: Hubnutí, stravování pod bazálním metabolismem, navyšování kalorií a body positivity