Můj účet
Přihlášení
Menu

Blog

  • Podzimní fit dýňový koláč
    Zdravé Dezerty

    Podzimní fit dýňový koláč

    K podzimu neodmyslitelně patří dýně a vůně perníkového koření. Dnes pro vás máme recept na vláčný fit dýňový koláč díky kterému budete podzim přímo milovat a navíc si ho můžete dopřát i v přísnějším režimu.

  • Aditiva v potravinách. Éčka a jejich vliv na zdraví.

    Aditiva v potravinách. Éčka a jejich vliv na zdraví.

    “Éčka” jsou v populaci stále velkými strašáky a při výběru potravin by většina z nás spíše sáhla po výrobku, který by číselný kód E neobsahoval. V dnešní době se to zdá ale takřka nemožné, jelikož jsou přídatné látky téměř v každém zpracovaném výrobku. Máme se jich ale opravdu bát? Proč se vůbec do potravin přidávají a můžou mít nějaký negativní vliv na naše zdraví?

  • Odlehčené dýňové fit kostky
    Zdravé Dezerty

    Odlehčené dýňové fit kostky

    Podzim s sebou přináší jedno velké pozitivum... Jsou to dýně, které nám společně se skořicí vytvoří krásnou podzimní atmosféru. Nejprve si vytvoříme jednoduché dýňové pyré, poté přidáme i jogurtovou náplň a dýňové kostky jsou na světě :)

  • Fit mrkváč z ovesných vloček
    Zdravé Dezerty

    Fit mrkváč z ovesných vloček

    Klasický carrot cake může budit dojen, že se jedná o super zdravou a lehkou verzi dezertu, ale zdání klame... Pokud si dáte mrkváč v kavárně, je stejně jako ostatní sladké dezerty plný cukru. Pokud si držíte linii nebo se snažíte stravovat zdravě, vyzkoušejte náš recept na oblíbený mrkvový dort, který je v té nejvíce odlehčené variantě, jaká může být.

Oblíbené články