Můj účet
Přihlášení
Menu

Blog

  • Jak zařadit do jídelníčku více bílkovin
    Rady, tipy, triky

    Jak zařadit do jídelníčku více bílkovin

    Bílkoviny jsou v našem jídelníčku něco, na co máme tendenci zapomínat. Často jich nepřijmeme adekvátní porci, přitom jsou v našem příjmu tolik důležité. Přečtěte si, co může zapříčinit nedostatek bílkovin ve stravě a jak zvýšit jejich množství.

  • Je pro hubnutí lepší silový trénink nebo kardio?
    Rady, tipy, triky

    Je pro hubnutí lepší silový trénink nebo kardio?

    Silový trénink, nebo kardio? Tuto otázku řeší značná část sportovců, kteří se snaží o redukci tuku. Většina z nich preferuje kardio, protože mají zafixováno, že jím spálí více kalorií. Je to ale dobrá volba? Nemá silový trénink nějaké další benefity, které kardio nenabízí? Na to se podíváme v našem dnešním článku.

  • Nejpoužívanější sladidla
    Rady, tipy, triky

    Nejpoužívanější sladidla

    Hodně muziky za téměř nula kalorií. To je nejspíš jeden z největších důvodů, proč se umělá sladidla stala natolik rozšířená. Existuje mnoho typů sladidel, my si však v tomto příspěvku představíme ty nejpoužívanější.

  • Medové fitness perníčky

    Medové fitness perníčky

    Voňavé medové perníčky, které jsou hned měkké a téměř nerozeznatelné od klasických! Nalaďte se s námi na vánoční atmosféru, provoňte kuchyň a společně ozdobte doma perníčky, uvidíte kolik si užijete zábavy.

  • Doplňky stravy ve stáří. Vitamíny pro seniory.
    Rady, tipy, triky

    Doplňky stravy ve stáří. Vitamíny pro seniory.

    Ve vyšším věku má adekvátní a dostatečná výživa velký význam pro udržení dobré kondice, zdraví a celkové kvality života. Během stárnutí dochází k metabolickým a fyziologickým změnám. Jaké doplňky stravy je vhodné suplementovat + tipy na vánoční dárky nejen pro prarodiče.

  • Fitness kakaové linecké cukroví

    Fitness kakaové linecké cukroví

    Tradiční vánoční cukroví ve zdravém kabátku? Jde to a není to žádná věda. Stačí nahradit mouku za celozrnnou, přidat protein pro extra bílkoviny, ubrat cukr (případně zcela nahradit za sladidlo) a máme hotovo.

Oblíbené články