Máte rádi piškotové dezerty? Připravte si s námi tento vláčný piškoťák s tvarohem a borůvkami. Tento dezert je vláčný a lehký, díky tvarohu Vás skvěle zasytí a můžete si ho vychutnat bez výčitek, protože na oslazení je použit erythritol.
Těsto:
+ borůvky, mouka
Krém:
+ bílá čokoláda na posypání
Rýže má široké spektrum využití a jedním z nich je právě mouka z rýže. Je přirozeně bezlepková, takže jí mohou využít i osoby s intolerancí lepku. Je lehce stravitelná a má neutrální chuť. Lze jí využít při vaření, pečení, na zahušťování omáček nebo polévek. Při vaření či pečení zvýší objem a pojivost jídel.
Mohlo by Vás zajímat:
Ať už máte jablka vlastní, nebo vám je daroval soused, který je má plnou zahradu a už neví, co s nimi, vyzkoušejte tento recept, který nevyžaduje žádné zázračné ingredience.
Výživový specialista Petr Havlíček a trenér Jirka Vacek odpovídají na vaše otázky. Vybrali jsme vaše dotazy, které píšete pod YouTube videa.