Tato čokoládová roládka je i po upečení krásně měkká, chutná a voní po skořici a zároveň se v ní rozplývá čokoládová náplň.
Ten kdo vymyslel roládu, měl by dostat nějakou cenu. Jsou jednoduché na přípravu, nejsou náročné na suroviny a dají se udělat na tisíc způsobů. Tahle čokoládová roládka je i po upečení krásně měkká, chutná a voní po skořici a zároveň se v ní rozplývá čokoládová náplň.
Nutriční informace
|
Na jednoho šneka
|
Energie
|
160kcal
|
Bílkoviny
|
5g
|
Sacharidy
|
8,5g
|
- z toho cukry
|
0,7
|
Tuky
|
11g
|
- z toho nasycené
|
5g
|
Vláknina
|
2g
|
VANILKOVÝ KUSKUSNÍK. SKVĚLÝ LEHKÝ DEZERT.
Už jste zkoušeli dělat z kuskusu něco jiného, než klasickou přílohu nebo salát? Ne? Tak zkuste tenhle vynikající dezertík. Je lehounký a snadný na přípravu.
ŠVESTKOVÝ CRUMBLE S ARAŠÍDOVÝM MÁSLEM
Je připravený z ovesných vloček a kukuřičné a arašídové mouky a místo obyčejného másla jsem použila arašídový krém a kokosový olej. Díky tomu má crumble nejen jedinečnou chuť a vůni, ale obsahuje také více bílkovin a minerálních látek.