Tyto bezlepkové proteinové raw tyčinky jsou ideální spojení zdravého a sladkého. Výborné jsou ke svačině nebo si je můžete dopřát po tréninku, kdy je na místě dodat organismu energii a potřebné proteiny, minerální látky a vitaminy. V lednici vám vydrží až týden, ale jsem si jistá, že se po nich zapráší během dvou, tří dnů.
Ingredience Na 1 formu (15 x 25 cm)
- 1 hrnek bezlepkových ovesných vloček
- 100 g sušených švestek
- 1 lžička chia semínek
- 2 odměrky jahodového proteinu
- 6 lžic kokosového oleje
- 150 g ořechového másla s příchutí jahody a bílé čokolády
- alobal
Postup
- Vločky a sušené švestky dáme do robotu a dobře rozmixujeme.
- Přidáme chia semínka, protein, kokosový olej a ořechové máslo a na vysoké otáčky mixujeme asi 30 vteřin.
- Formu vyložíme alobalem a vtěsnáme do ní těsto.
- Dáme na hodinu do mrazáku, a pak skladujeme v lednici.
Sleduj nás i na sociálních sítích: