Mrkvový dort jako z cukrárny, s tím rozdílem, že je zcela bez cukru a klasické mouky. O sladkost se postará erythritol, čekankové slazení nebo med. Jak už je naším zvykem, dortík je plný bílkovin a postup ja jednoduchý, takže ho zvládne opravdu každý.
Zdroj: Delish by Adri
Mohlo by Vás zajímat:
O fazolových brownies jste jistě slyšeli, ale což takhle si upéct rovnou fazolový M&M´s dort? Posuďte sami, jen těžko byste uhádli, že tento čokoládový krasavec je právě z fazolí. Navíc je dort nabitý bílkovinami. A co více, příprava není vůbec složitá.
Sladký chlebík, který chutná po jablíčku, skořici, oříškovém másle a mandlích. Chuť, kterou budete zbožňovat. Chlebík je hutnější, skvěle vás zasytí, doplní potřebné makronutrienty, pochutnáte si a ještě vám provoní kuchyň skořicí.