Můj účet
Přihlášení
Menu

Fit arašídový mrkváč

Zdravé Dezerty

Mrkvový dort jako z cukrárny, s tím rozdílem, že je zcela bez cukru a klasické mouky. O sladkost se postará erythritol, čekankové slazení nebo med. Jak už je naším zvykem, dortík je plný bílkovin a postup ja jednoduchý, takže ho zvládne opravdu každý.

Ingredience korpus suché ingredience:

Ingredience korpus další ingredience:

Ingredience krém:

Postup:

  1. Veškeré suché ingredience na korpus společně promícháme.
  2. Do promíchané směsi přidáme další ingredience na korpus a promícháme
  3. Následně nalijeme do silikonové formy o průměru 20 cm vymazané kokosovým olejem.
  4. Přikryjeme alobalem a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C cca 70 minut (záleží, jak je mokrá mrkev).
  5. Necháme vychladnout a rozkrojíme na 3 pláty.
  6. Smícháme ingredience na krém a natřeme na korpus.
  7. Navrstvíme, nazdobíme a je hotovo.

Zdroj: Delish by Adri

Mohlo by Vás zajímat:

M&M´s dort z červených fazolí

O fazolových brownies jste jistě slyšeli, ale což takhle si upéct rovnou fazolový M&M´s dort? Posuďte sami, jen těžko byste uhádli, že tento čokoládový krasavec je právě z fazolí. Navíc je dort nabitý bílkovinami. A co více, příprava není vůbec složitá.

Mandlovo jablečný chlebík

Sladký chlebík, který chutná po jablíčku, skořici, oříškovém másle a mandlích. Chuť, kterou budete zbožňovat. Chlebík je hutnější, skvěle vás zasytí, doplní potřebné makronutrienty, pochutnáte si a ještě vám provoní kuchyň skořicí.

Sleduj nás i na sociálních sítích.