Inspirujte se výborným receptem na fit dortík s jemným kávovým nádechem díky obsahu cara v korpusu. Vysoký obsah bílkovin dortíku dodává krém z tvarohu a proteinu. V receptu nenajdete žádný přidaný cukr, korpus je slazený xylitolem a vláčnost mu dodává nastrouhaná cuketa.
Korpus:
Krém:
Datlový sirup se vyrábí smícháním sušených datlí s vodou, následným rozmixováním, filtrací a výsledná šťáva se koncentruje na požadovanou hustotu. Je typicky tmavý, poměrně hustý s charakteristickou chutí a velmi dobře sladí, stačí ho tedy malé množství. Hodí se do teplé i studené kuchyně. Hodí se do jogurtu/tvarohu, na snídaňovou kaši, palačinky/lívance či na oslazení čaje/kávy.
Mohlo by Vás zajímat:
Taky se vám zbýhají sliny při pohledu na medovník? A věděli jste, že i tento lahodný dezert lze vytvořit v odlehčené fit variantě? Není to vůbec složité a o bílkoviny ve zdravém medovníku také není nouze.
Záda, partie na kterou si nejméně vidíme a jedna z nejdůležitější partií našeho těla. Chce to trénink, správné cviky a plnou koncentraci na trénink. Mrktněte na ty nejlepší cviky.