Máte rádi lahodnou vůni čerstvě upečených skořicových bagels, když vejdete do pekárny? Pak si náš recept víc než zamilujete. Skořicové bagels podle našeho receptu jsou zcela bez přidaného cukru a upečené ze špaldové mouky. Skvěle se hodí na snídani, kdy je můžete podávat s ořechovým krémem a s čerstvým ovocem. Těsto obsahuje tvaroh, díky němu jsou bagels hezky vláčné a ještě dodá bílkoviny navíc.
+ datlový sirup a voda na potření
Datlový sirup je skvělou alternativou ke slazení. Jedná se o přírodní sirup vyrobený z přezrálých datlí. Je specifický svou výraznou chutí a konzistencí připomínající med. Má nízký glykemický index a v kuchyni má velmi široké využití. Hodí se do pečení, vaření, jako poleva na palačinky či snídaňové kaše nebo jím lze dosladit čaj či káva. Je vhodný pro vegany, neobsahuje lepek a je zcela bez konzervantů a barviv.
Mohlo by Vás zajímat:
Máte po ránu chuť na sladkou snídani? Inspirujte se naším fit a jednoduchým receptem, na který Vám stačí pár surovin, příprava zabere jen pár minut a skvěle si pochutnáte.
Pamatujete si z dětství na banánky v čokoládě? Pokud ano, tak tato roláda podle našeho receptu Vám jí více než připomene. Díky vysokému obsahu proteinu a nízkému podílu cukru si jí vychutnáte zcela bez výčitek.