Chcete si udělat doma svoje pečivo? Bagetku, která je během tří minut hotová? Stačí pár surovin a mikrovlnná trouba.
Z celé směsi uděláte těstíčko a dáte na 3 minuty do mikrovlnky. Potom bagetku obrátíte a dáte ještě na 30 sekund do mikrovnky. Vyndáte a počkáte až vychladne.
Celé video z přípravy, najdete v tomto videu. Ve videu tak najdete odpovědi na otázky, jestli je lepší celozrnné pečivo než klasické a jestli je vhodné při dietě.
Skoro žádné sacharidy v jídelníčku. Nesmím jíst po 18. hodině. Pokud chci zhubnout musím hladovět. A během den musím jíst každé dvě až tři hodiny, aby tělo furt fungovalo a nezpomalil se mi metabolismus! Pojdme si vyvrátit tyhle hloupé mýty a mrknout proč neřešit sacharidy.
Podzim máme spojený nejen s padajícím listím, ale i padající imunitou. Ta je zkoušena nejen změnou počasí a hojným výskytem různých onemocnění, ale i stresem. Čím se bránit a jaké potraviny volit?