Plná jahodová chuť, tvarohová svěžest a ovesnoarašídový korpus vytvoří kombinaci, o které jste ani nesnili. Cheesecake vypadá složitě, ale opak je pravdou. Je nepečený, ingredeince stačí jen smíchat, navrstvit a nechat ztuhnout a odpočinout v ledničce. Vyzkoušejte náš luxusní nepečený jahodový cheesaceke.
Vše smícháme a namačkáme do formy o průměru cca 22 cm vystlané pečícím papírem.
Kolem dokola formy naskládáme napůl nakrájené jahody (cca 200g) vedle sebe.
Tvaroh v obalu, mléko a banán rozmixujeme, smícháme s ostatními ingrediencemi a dáme na první vrstvu.
Jahody necháme rozmrazit v mikrovlnce a rozmixujeme. Smícháme se škrobem s vodou a erythritolem, v hrnci zahříváme do zhoustnutí. Nalijeme na druhou vrstvu a necháme ztuhnout aspoň hodinku v lednici.
NÁŠ TIP: Korpus můžete vytvořit i jako klasický cheesecake ze sušenek. I pro tudle variantu máme ideální řešení. Sáhněte po REJ sušenkách. Originální sušenky ve stylu cookies, jsou křupavé, nutričně vyvážené a mají vysoký obsah vlákniny. Ny výběr jsou i jahodové s chia semínky
Zdroj: Delish by Adri
Mohlo by Vás zajímat:
Perfektní jídlo pro všechny milovníky sladkého. Šulánky z batátů jsou netradiční, přitom rychlý a mooooc dobrý recept, který rozhodně stojí za zkoušku. Sladké jídlo, ve kterém o bílkoviny rozhodně není nouze. Pro wau efekt doporučujeme s rozdrolenou sušenkou, čekankovým slazením a čerstvým či lyofilizovaným ovocem.
Ultra rychlý štrúdl, když chcete během chvíle mlsat? Není problém! A ještě navíc je plný bílkovin a nutričně skvěle vyvážený.