Speciální limitka od Pescience v příchutí dýňový koláč je naprostá pecka. Výborně chutná jen s vodou, v kaši vykouzlí perfektní konzistenci a hodí se také na pečení. My jej hned ozkoušeli v akci a vytvořili jsme vláčný perníkoskořicový koláč plný bílkovin.
Pro křupavý efekt můžete koláč podrobit celozrnnými sušenkami Weetabix. Mají nízký obsah tuku a cukru a vysoký obsah vlákniny. Sušenky obsahují důležité živiny, včetně vitaminu B1, B2, niacinu, kyseliny listové a železa.
Zdroj: J.Fialová
Mohlo by vás zajímat:
Jednoduchý a rychlý recept pouze z pár ingrediencí. K dnešnímu receptu vám stačí 6 ingrediencí, necelá hodinka času a fit jablečný ovesný koláč je na světě. Žádý přidaný cukr, minimum tuku a lahodná sladká chuť jablíček.
Lahodný nadýchaný minidortík hotový do 4 minut, bez zapnutí trouby a ušpinění hory nádobí. Mugcake je makrofriendly a plný bílkovin. My jsme tentokrát připravili mugcake v kombinaci vanilkový protein a osvěžující pomeranče.
Sleduj nás i na sociálních sítích: