S příchodem podzimu a hojné sklizně jablek, není lepšího způsobu, než je zužitkovat v nějakém zdravém pečení. Ať už máte jablka vlastní, nebo vám je daroval soused, který jich má plnou zahradu a už neví, co s nimi, zkuste tenhle recept, ke kterému nepotřebujete žádné zázračné ingredience. Po většině případů už máte všechno doma. Pusťme se do práce!
Dobrou chuť!
Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Anebo vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel.
Zdroj: Eliška Ságnerová
Mohlo by vás zajímat:
Malinovo očokoládový dortík jako z luxusní cukrárny ohromí nejen svým vzhledem, ale hlavně chutí! Přitom je zcela bez přidaného cukru, klasické mouky a klasického másla. Chuť dortíku je plně čokoládová a malinově osvěžující.
Plná jahodová chuť, tvarohová svěžest a ovesnoarašídový korpus vytvoří kombinaci, o které jste ani nesnili. Cheesecake vypadá složitě, ale opak je pravdou. Je nepečený, ingredeince stačí jen smíchat, navrstvit a nechat ztuhnout a odpočinout v ledničce.