Jelikož listové těsto má poměrně vysoký obsah tuků, tak jsme si pro Vás připravili recept na jablečný štrůdl v odlehčené verzi. Těsto je ze špaldové mouky a zcela bez cukru. Náplň tvoří klasika a to jablíčka s oříšky. Pokud máte rádi sladší variantu, tak můžete k jablíčkům přidat erythritol. Erythritol je sladidlo přírodního původu, vyráběný fermentací a obsahuje 0 kcal. Věříme, že tento štrůdl si zamiluje každý!
Těsto:
Náplň:
Tato sůl se přirozeně vyskytuje pod pakistánskými červeně zbravenými horami. Neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. Neobsahuje konzervační ani protispékavé látky jako soli rafinované. Své využití najde v kuchyni, ale také k dekoraci či do koupele.
Mohlo by Vás zajímat:
Máte chuť na štrúdl, ale zároveň nemáte zrovna čas si ho upéct? Přišli jsme s řešením nepečeného vláčného štrúdlu, který budete mít do pěti minut hotový!
Máte doma přebytek jablíček? Tak tento recept je přesně pro Vás! Lahodná chuť jablíček s medem a se skořicí Vás přímo dostane.