Rozhovor na téma zda existuje ideální jídelníček? Jak by měl vypadat udržitelný jídelníček, který tělu dodá vše, co potřebuje a zároveň přinese ty výsledky, které od něj očekáváme? Dozvíte se v rozhovoru: JAK SESTAVIT JÍDELNÍČEK? | Existuje univerzální návod? Jídlo v tréninkový a netréninkový den.
0:00 Úvod
2:30 Možnost volby jídla
3:00 "Strojové" nastavení jídelníčku
8:50 Celková změna životního stylu, nesmí nás to stresovat.
11:00 Radost z té cesty a z toho procesu.
12:00 Proč nelze nastavit jeden univerzální jídelníček.
13:00 Jídelníček v tréninkový a netréninkový den
17:00 Lidi mají pocit, že s jídelníčkem předávají zodpovědnost tomu, kdo je dělá.
20:00 Změny dělám, pokud jim věřím a pokud jim rozumím.
24:00 Udržitelný jídelníček podle Jirky a Petra
26:00 Názor na vysokosacharidovou dietu.
28:00 Je načase začít se bát vědy?
33:00 Sacharidy a jídlo 5x denně
38:30 Individualizované krmné dávky aneb proč potřebujeme výživáře
41:00 Premium videa
46:00 shrnutí
50:00 Srandičky na závěr
Zdroj: Petr Havlíček a Jirka Vacek
Mohlo by vás zajímat:
Lepek, stejně jako laktóza či palmový olej, je strašák dnešní doby. Mnoho lidí jej dobrovolně vyřazuje ze svého jídelníčku. Má to ovšem nějaký opodstatněný důvod? Měli bychom se lepku opravdu bát a vyhýbat se mu?
Emoční tuk vzniká v hlavě. Jedná se o souhru s našimi nezpracovanými emocemi a hormonálním systémem, která vytváří “ideální prostředí” pro zadržování tuku v partiích, které jdou těžko shazovat.