Bezlepkové bábovičky s kešu máslem, medem a kokosem jsou super nakopávkou, když vám kdykoli během dne dochází energie nebo když vás honí mlsná. Jsou lahodné a slaďoučké, přesto neobsahují rafinovaný cukr. V lednici vám vydrží čerstvé až čtyři dny.
Její hlavné výhodou je, že neobsahuje lepek. Je chuťově neutrální a proto je vhodná k přípravě sladkých i slaných pokrmů. Je vyrobená ze zelených oloupaných banánů, které se nasekají, usuší a rozemelou na mouku. Mouka je bohatá na minerální látky, zejména draslík, hořčík a vlákninu. Výrobní proces je velmi šetrný a proto dochází k zachování prospěšných výživných látek. Po uvaření obsahuje rezistentní (nestravitelné) škroby , které jsou k užitku při dietách a chovají se při trávení podobně jako nerozpustná vláknina - prodlužuje nám pocit sytosti a snižuje glykemický index.
Sleduj nás i na sociálních sítích: