Můj účet
Přihlášení
Menu

Low carb tvarohové koláčky

Zdravé Dezerty

Ať už jste na dietě nebo jste vyznavač low carb stravování, tak bychom Vás rádi inspirovali naším receptem na nízkosacharidové mini koláčky. V tomto receptu je použito pár základních surovin a hlavní roli hraje tvaroh. Zdrojem sacharidů je pouze malé množství špaldové mouky a na přeliv byly použity jahody a maliny, které obsahují pouze malé množství sacharidů. Recept si můžete poupravit dle Vašich aktuálních stravovacích cílů a chutí.

Ingredience (na 6 kusů):

+ jahody, maliny

Postup:

  1. Všechny ingredience si smícháme v misce, až nám vznikne lepivé těsto.
  2. Poté si navlhčíme ruce a z těsta tvoříme malé knedlíčky.
  3. Knedlíčky opékáme na pánvi (ideálně na kapce oleje). Po opečení jedné strany je otočíme, podlijeme trochou vody, zakryjeme pokličkou a necháme opékat pár minut. 
  4. Poté knedlíčky dáme na talíř.
  5. Vedle v katrůlku si podusíme s trochou vody jahody a maliny, než nám vznikne jemný rozvar. 
  6. Rozvarem z ovoce polijeme knedlíčky a můžeme servírovat :)
  7. TIP: Knedlíčky si ještě můžete ozdobit jemným kešu krémem, nebudete litovat!

Smartfuel Kešu krém

Jemný a čistě přírodní neochucený krém vyrobený ze 100 % kešu ořechů praženými horkým vzduchem. Krém není vůbec doslazovaný, ale díky přirozené sladkosti kešu ořechů je příjemně nasládlý a hodí se tak i do sladkých receptů. Kešu ořechy jsou zdrojem rostlinných bílkovin, kvalitních nenasycených tuků, vlákniny a vitamínů a minerálů, jako je hořčík a zinek. Je zcela bez lepku a vhodný pro vegany.


Mohlo by Vás zajímat:

DÝŇOVÉ LÍVANEČKY | 6 lívanců za 6 minut!

Za pár dní tu máme halloween a mnozí z nás si rádi zdobí dům vydlabanými dýněmi a barevnými svíčkami. Co ale dělat s dýněmi, které nám zbydou? Na blogu máme spoustu receptů s dýněmi a dnes přicházíme s dalším tipem.

Nejlepší vitamíny a minerály pro těhotné. Které vybrat?

Během těhotenství je důležité dbát na dostatečný příjem vitamínů, minerálů a dalších stopových prvků, nejen pro správný vývoj plodu, ale také zdraví nastávající maminky a to po psychické i fyzické stránce. Které to jsou?

Sleduj nás i na sociálních sítích: