Upršený podzim už se nám blíží, má to ale jedno veliké pozitivum, jsou to přeci dýně, které nám společně se skořicí vytvoří krásnou podzimní atmosféru. Nejprve si vytvoříme jednoduché dýňové pyré, poté přidáme i jogurtovou náplň a dýňové kostky jsou na světě :)
Nejprve si připravíme dýňové pyré. Dýni si očistíme a oloupeme. Dáme vařit s pořádnou dávkou mleté skořice, já jsem dala i 1 skořici v celku. Vaříme cca 20 minut do měkka. Poté scedíme, vodu si dáme bokem a necháme vychladnout. Dýni jsem rozmixovala v mixéru s cca 2 naběračkami vody z uvařené dýně.
Smícháme si mouky, skořici, prášek do pečení, cukr a stévii. Poté přidáme dýňové pyré, mléko, vejce a cca 100 ml dýňové vody. Pořádně promícháme a můžeme ještě dochutit flavdrops nebo medem, poté přidáme i ořechy.
Jogurtová náplň:
Smícháme jogurt, vejce a pudinkový prášek, poté osladíme podle chuti buď medem, čekankovým sirupem nebo flavdrops.
Vysteleme si plech pečícím papírem. Vlijeme na něj část těsta, poté náplň a nakonec zbytek těsta a uhladíme. Poté pečeme na 180 stupňů cca 25 minut.
NÁŠ TIP: Pro extra bílkoviny do dezertu místo klasického pudinku přidejte proteinový pudink od Nutrendu. Vybírat můžete ze 4 příchutí - vanilka, čokoláda, mango a jahoda, pro dýňové kostky doporučujeme sáhnout po vanilce.
Raw tyčinky zvládne opravdu každý, jsou snadné na přípravu a během chvilky hotové. Vyzkoušejte vynikající sladkou dobrotu, která perfektně zasytí a dodá veškeré potřebné živiny.
Proteinové müsli tyčinky s ovocem a ořechy, které můžete perfektně vyladit přesně dlé své chuti. Super zdravá proteinová svačinku jen za 240 kalorií a do 20 minut.