Jaká potravina se vám vybaví, když se řekne podzim? Dýně, perníkové koření, jablka, skořice... Dnešní recept provoní celý váš byt po jablíčkách a skořici. Upečte si jablíčkový koláč z rýžové mouky, který je hotový během chvilky, nutričně vyvážený, vláčný a moooc dobrý!
NÁŠ TIP: Koláč chutná naprosto božsky se zmíněným ořechovým máslem. Perfektní jsou například Twistery od LifeLike. Z této řady si máslo vybere opravdu každý. My aktuálně dopručujeme příchuť vánoční perníček nebo vanilkový rohlíček - naprosté nebe v puse!
Zdroj: Eliška Ságnerová
Mohlo by vás zajímat:
Dnešní recept je opět s dýní v hlavní roli. Dýně k podzimu neodmyslitelně patří, navíc obsahuje velké množství mikroživin, vlákniny a naopak nízké množství sacharidů. Vyzkoušejte náš dnešní recept na proteinovou bábovku s dýní a kakaem.
Kombinace ananasu, čokolády a smetanového krému je naprosto luxusní, no posuďte sami. Příprava osvěžujícího dezertu je jednoduchá a rychlá a finálním produktem ohromíte každou návštěvu.