Můj účet
Přihlášení
Menu

Podzimní jablečný koláč se skořicí

Fitness snídaně

Jaká potravina se vám vybaví, když se řekne podzim? Dýně, perníkové koření, jablka, skořice... Dnešní recept provoní celý váš byt po jablíčkách a skořici. Upečte si jablíčkový koláč z rýžové mouky, který je hotový během chvilky, nutričně vyvážený, vláčný a moooc dobrý! 

Ingredience: 

Postup:

  1. Smícháme všechny sypké ingredience spolu s oloupaným, nahrubo nastrouhaným jablkem.
  2. Následně přidáme všechny tekuté ingredience kromě vaječných bílků a důkladně promícháme.
  3. Bílky vyšleháme do tuhého sněhu a lehce vmícháme do těsta.
  4. Těsto vlijeme do formy vyložené pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 200° po dobu 30-35 minut. 
  5. Podávat můžeme s tvarohem a ořechovým máslem.

NÁŠ TIP: Koláč chutná naprosto božsky se zmíněným ořechovým máslem. Perfektní jsou například Twistery od LifeLike. Z této řady si máslo vybere opravdu každý. My aktuálně dopručujeme příchuť vánoční perníček nebo vanilkový rohlíček - naprosté nebe v puse!


Zdroj: Eliška Ságnerová

Mohlo by vás zajímat:

Proteinová bábovka s dýní a kakaem

Dnešní recept je opět s dýní v hlavní roli. Dýně k podzimu neodmyslitelně patří, navíc obsahuje velké množství mikroživin, vlákniny a naopak nízké množství sacharidů. Vyzkoušejte náš dnešní recept na proteinovou bábovku s dýní a kakaem.

Ananasové řezy na plech

Kombinace ananasu, čokolády a smetanového krému je naprosto luxusní, no posuďte sami. Příprava osvěžujícího dezertu je jednoduchá a rychlá a finálním produktem ohromíte každou návštěvu.

Sleduj nás i na sociálních sítích: