Petr Havlíček a Jirka Vacek odpovídají na otázky ohledně příloh, kde i vysvětlí, proč nejsou úplní vyznavači celozrnného pečiva a příloh.
0:00 Úvod
1:30 Jaká je optimální porce přílohy?
2:25 Co je špatně na těstovinách, rýži a konzumním chlebu?
3:50 Problematické celozrnné potraviny? Obsahují anti nutriční látky.
5:30 Původní výroba pečiva, proč byla lepší. Štěpení lepku.
8:15 Problém není v bílém pečivu a přílohách.
12:00 Vše je o zpracování potravin.
17:40 Čerstvost a zpracování těstovin.
20:20 Bílá mouka není zlo, jak se říká.
24:20 Jsou ideální brambory, jako příloha?
28:10 Jak připravovat brambory?
35:00 Lidé, kteří mají problémy s váhou by měli přílohy vynechat?
36:30 Časté mýty o hubnutí a pečivu a přílohách.
40:00 Závěr
Jaké je nejdietnější a nízkokalorické pečivo, abyste ho mohli jíst při hubnutí? Odborník na výživu Petr Havlíček vás vyvrátí z omylu, že to není to, na co byste měli koukat při jeho koupi.
Jak nabrat svalovou hmotu? Jak a které suplementy nám můžou pomoci snárůstém svalů? Tady najdete několik tipů od Jirky Vacka.
Sleduj nás i na sociálních sítích: