Můj účet
Přihlášení
Menu

Proteinové lívance s jablky

Tento recept je přímo stvořený do podzimních dnů, kdy hledáte inspiraci na zdravou snídani či svačinu. Obzvlášť pokud máte doma přebytek jablíček, tak tento jednoduchý recept na proteinové lívanečky s jablky je přímo pro Vás.

Ingredience:

Postup:

  1. Připravíme si větší mísu, ve které důkladně smícháme všechny ingredience kromě jablek.
  2. Těstíčko by mělo mít konzistenci těsta na palačinky, tedy mírně tekuté.
  3. Na prkénku si nakrájíme jablko na kolečka a pomocí vykrajovátka očitíme středy.
  4. Rozehřejeme si pánev, kterou potřeme ideálně trochou ghí nebo oleje.
  5. Kolečka jablek namáčíme do těstíčka a ihned opékáme z obou stran dozlatova.
  6. Lívance můžeme ozdobit ořechovým máslem a podávat například s tvarohem či zakysanou smetanou.

Smartfuel Kešu krém 

Na dochucení a ozdobení vláčných lívanců můžete použít skvělý kešu krém, který je vyrobený ze 100 % kešu ořechů, které jsou pražené horkým vzduchem. Pokrmu dodáte nejen skvělou chuť, ale je také velmi kvalitním zdrojem nenasycených tuků, rostlinných bílkovin, vitamínů, minerálů (zejména hořčíku a zinku) a vlákniny

Smartfuel 100 % Whey Protein 

Pokud hledáte kvalitní protein, který se hodí do tohoto receptu, tak Vám můžeme víc než doporučit náš Smartfuel 100 % syrovátkový protein získáván z čerstvého mléka. Mléko pochází od volně pasoucích se krav z kontrolovaného evropského chovu. Protein má výbornou chuť a přitom je dochucován pouze minimem sladidel a dochucovadel. Do tohoto receptu se nejvíce hodí příchuť vanilka, piškotový dort, skořicová rolka či neochucená natural verze. Protein chutná výborně jako šejkr rozmíchaný s vodou/mlékem nebo ho lze přidat do jogurtu, snídaňové kaše a skvěle ho lze využít i při vaření a pečení. Tělu tak dodáte kvalitní, rychle a lehce vstřebatelný zdroj bílkovin.

Mohlo by Vás zajímat:

PODZIMNÍ Štrúdl/Fitness recept

Máte chuť na štrúdl, ale zároveň nemáte zrovna čas si ho upéct? Přišli jsme s řešením nepečeného vláčného štrúdlu, který budete mít do pěti minut hotový! Navíc po tomhle dezertu nebudete mít výčitky svědomí, že jste snědli spoustu sladkého, protože se jedná o nutričně vyvážený recept, kde samozřejmě nechybí ani bílkoviny.

Příjem a výdej energie. Výpočet energetické bilance.

Ať už je vaším cílem shodit nějaké to kilo a zbavit se přebytečných tukový zásob nebo chcete nabrat svalovou hmotu, je důležité znát svou energetickou bilanci. 

Sleduj nás i na sociálních sítích: