Proteinový banánový chlebiček je dokonalou kombinací zdravých ingrediencí v podobě přezrálých banánů, vejce, špaldové a mandlové mouky a super proteinu vhodného do receptů s příchutí med a skořice. Vláčné banánové pečivo je plné bílkovin. Banana bread je také bohatý na vlákninu a obsahuje zdravé tuky, což z něj dělá výbornou volbu pro ty, kteří se snaží udržet vyváženou stravu. Můžete si ho dopřát jako svačinu, rychlý snack nebo zdravou sladkou pochoutku po tréninku.
Nejprve si dejte předehřát troubu na 170 stupňů, vymažte si formu tukem a vysypejte moukou. Nyní vám budou stačit jen dvě misky a vařečka. V jedné smíchejte všechny suché ingredience do jednotné směsi. V druhé míse si rozmačkejte banány a pak přidejte vájíčka, mléko a rozpuštětý tuk. Přelejte do mísy se suchou směsí, promůchejte a přelijte do formy. Nahoru položte rozkrojený banán a dejte péct na 60 minut.
Celý banánový chlebík má přibližně tyto makroživiny: 92 bílkovin, 188 sacharidů, 110 g tuků. Pokud z něj uděláte 10 kousků, máte skvělou nutričně vyváženou svačinu nebo snídani.
Nativní syrovátkový protein nejlepší kvality vyrobený metodou CFM , která zachovává maximum bio-aktivních frakcí původní suroviny s novou krémovou příchutí mléko s medem a se skořicí. Výborně chutná rozmíchaný s vodou, mlékem a skvěle doplní sladké recepty. Díky vyvážené sladké chuti proteinu nemusíte už přidávat žádný cukr navíc a tak budou vaše recepty zase o něco zdravější.
Vyzkoušejte i další recept s tímto proteinem:
Proteinové cookie dough kuličky s příchutí medu a skořice! Recept je navíc snadný k přípravě a bude skvělou volbou jako svačinka, zdravý dezert nebo dokonce jako pozornost pro návštěvu.
Máte chuť na štrúdl, ale zároveň nemáte zrovna čas si ho upéct? Přišli jsme s řešením nepečeného vláčného štrúdlu, který budete mít do pěti minut hotový!