Pokud doma shromažďujete prázdné skleničky od oříškových másel, pak pro Vás máme chutné využití. Tento skvělý proteinový dezert budete mít během chvilky hotový a stačí Vám na něj pár ingrediencí. Díky vysokému obsahu bílkovin Vás zasytí na celé dopoledne či odpoledne. Ideálně si jej můžete připravit sebou do školy či do práce a vychutnat si ho k snídani či svačině.
První vrstva:
Druhá vrstva
Poslední (horní) vrstva
100 % přírodní kakao v RAW a BIO kvalitě bez obsahu cukru a balastních látek (sladidel, konzervantů a aromat). Kakao se vyrábí z kakaových bobů, které jsou zbavené skořápek. Má výraznou a plnou chuť a aroma, jedná se o nealkalizované kakao. Obsahuje až 12 % tuku, ve kterých jsou vázané zdraví prospěšné látky. Kakao je bohatým zdrojem minerálů, jako je hořčík, vápník, železo, zinek, aj. Dále obsahuje theobromin, jedná se o látku, která je velmi podobná kofeinu a stimuluje centrální nervový systém. V neposlední řadě je zdrojem antioxidantů. V kuchyni ho využijete při pečení, vaření, na ozdobu dezertů, do smoothie či na posypání snídaňové kaše.
Mohlo by Vás zajímat:
Hledáte recept na rychlou svačinku, která i bez cukru uspokojí chutě na sladké? Vyzkoušejte náš vláčný proteinový muffin! Postup je opravdu snadný a porce je ideální pro jednoho, takže zabráníte plýtvání.
Chcete pomoci s výběrem toho praváho proteinu? Vybrali jsme pro vás ty nejlepší proteiny, se skvělým složení a za super ceny. Vyberte podle svých potřeb.