Můj účet
Přihlášení
Menu

Proteinový hruškový chléb

Každý zná banánový chlebík neboli banana bread, ale slyšeli jste o hruškovém chlebíku? Hruška v kombinaci s mandlovou moukou, skořicí a arašídovým krémem slaný karamel je naprosto perfektní kombinace. Bílkoviny doplněny slaďoučkým PEScience proteinem a tvarohem.

Ingredience:

Postup:

  1. Vše smícháme a dáme do formy (10 x 30 cm) vystlané pečícím papírem.
  2. Do těsta zapícháme plátky hrušky.
  3. Zakryjeme alobalem a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 50 minut.
  4. Necháme vychladnout, podáváme s medem a máslem Lucky Alvin slaný karamel.

Lucky Alvin s příchuti slaný karamel

Dokonalá chuť, jemná krémová konzistence a úžasná vůně. Tento chuťový skvost tvoří 3 kvalitní suroviny: na sucho pražené arašídy z Argentiny, vyladěná karamelová čokoláda z Belgiešpetka Maldon soli z Británie, kterou solí sama královna. Dokonalý gurmánský zážitek bez kompromisů. Nejlépe chutná tekutý, při pokojové teplotě a pořádně rozmíchaný.


Zdroj: Delish by Adri

Mohlo by vás zajímat:

Křehký fit apple pie

Máte chuť na klasický apple pie, ale hlídáte si kalorie? Vyzkoušejte náš recept na křehký jablečný koláč bez přidaného cukru. Na koláči si pochutnáte a přitom ušetříte hromadu kalorií.

Proteinový drink s arašídovým máslem

Nemáte po ránu chuť na vydatnou snídani nebo se vám jen nechce snídaně vytvářet? Neexistuje nic jednoduššího než hodit do mixéru 4 ingredience, rozmixovat a snídaňové smoothie je na světě. Pokud navíc přidáte zdroj sacharidů, tuků i bíkovin máte plnohodnotné "jídlo". 

Sleduj nás i na sociálních sítích:​