Můj účet
Přihlášení
Menu

Proteinový jablečný koláč

Proteinový jablečný koláč z pár ingrediencí rozhodně stojí za vyzkoušení. Základ koláče tvoří špaldová a rýžová mouka a o bílkoviny se postará sladký protein od Pescience. Protein můžete zvolit jakýkoli, nám nejvíce sedí příchuť Cake Pop, chutná přesně jako nadýchaný vanilkovopiškotový korpus.

Ingredience: 

Postup:

  1. Přes síto prosejeme špaldovou a rýžovou mouku.
  2. Následně ji smícháme se zbylými sypkými surovinami.
  3. Přilijeme mléko a vše důkladně promícháme.
  4. Nakonec vmícháme vyšlehaný sníh z bílků.
  5. Těsto vlijeme do malé dortové formy vyložené pečícím papírem.
  6. Navrch poklademe oloupaná, nakrájená jablka a navrch pokapeme čekankový sirup.
  7. Dáme do předehřáté trouby na 200° a pečeme cca 35-45 minut. 

Zdroj: Eliška Ságnerová

Mohlo by vás zajímat:

Fitness dýňové lívanečky

Sezonní dýňové lívanečky navíc doplněné o dávku bílkovin jsou tím pravým jak se navnadit na podzimní atmosféru, uspokojit své chuťové pohárky a navíc zůstat fit.

Proteinová bábovka s dýní a kakaem

Dnešní recept je opět s dýní v hlavní roli. Dýně k podzimu neodmyslitelně patří, navíc obsahuje velké množství mikroživin, vlákniny a naopak nízké množství sacharidů. Vyzkoušejte náš dnešní recept na proteinovou bábovku s dýní a kakaem.

Sleduj nás i na sociálních sítích: