Proteinový jablečný koláč z pár ingrediencí rozhodně stojí za vyzkoušení. Základ koláče tvoří špaldová a rýžová mouka a o bílkoviny se postará sladký protein od Pescience. Protein můžete zvolit jakýkoli, nám nejvíce sedí příchuť Cake Pop, chutná přesně jako nadýchaný vanilkovopiškotový korpus.
Zdroj: Eliška Ságnerová
Mohlo by vás zajímat:
Sezonní dýňové lívanečky navíc doplněné o dávku bílkovin jsou tím pravým jak se navnadit na podzimní atmosféru, uspokojit své chuťové pohárky a navíc zůstat fit.
Dnešní recept je opět s dýní v hlavní roli. Dýně k podzimu neodmyslitelně patří, navíc obsahuje velké množství mikroživin, vlákniny a naopak nízké množství sacharidů. Vyzkoušejte náš dnešní recept na proteinovou bábovku s dýní a kakaem.