Malinovo čokoládový dortík jako z luxusní cukrárny ohromí nejen svým vzhledem, ale hlavně chutí! Přitom je zcela bez přidaného cukru, klasické mouky a klasického másla. Chuť dortíku je plně čokoládová a malinově osvěžující.
Vše společně rozmixujeme.
Přidáme k rozmixované směsi a jemně promícháme. Dáme do formy o průměru 20 cm vystlané pečícím papírem a zakryjeme alobalem. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 70 minut.
Maliny zahříváme v hrnci, až se rozpustí, přidáme pudink a flavdrops, mícháme do zhoustnutí. Nalijeme na první vrstvu. Necháme ztuhnout a nazdobíme.
NÁŠ TIP: Vaječné bílky bez dalších přísad a konzervačních látek a lze je přidávat do jakékoliv stravy pro zvýšení její biologické hodnoty. Aminokyselinové spektrum vaječné bílkoviny patří mezi ty nejvyváženější pro člověka, a tudíž z tohoto pohledu nejvhodnější pro lidskou výživu.
Zdroj: Delish by Adri
Mohlo by Vás zajímat:
Plná jahodová chuť, tvarohová svěžest a ovesnoarašídový korpus vytvoří kombinaci, o které jste ani nesnili. Cheesecake vypadá složitě, ale opak je pravdou. Je nepečený, ingredeince stačí jen smíchat, navrstvit a nechat ztuhnout a odpočinout v ledničce.
Taky se vám zbýhají sliny při pohledu na medovník? A věděli jste, že i tento lahodný dezert lze vytvořit v odlehčené fit variantě? Není to vůbec složité a o bílkoviny ve zdravém medovníku také není nouze.