Jednoduchý strouhaný koláč z ovesných vloček s tvarohem. Bílkovinová bomba bez přidaného cukru. Dezert jsme dosladili čekankovým slazením a erythritolem.
Čekankový sirup se vyrábí z kořene čekanky. Z této zajímavé suroviny se získává rozpustná vláknina inulin. Sirup je bezlepkový a díky vysokému obsahu vlákniny je zcela jedinečným sladidlem. Oslaďte si s ní život a přidejte do kaše ke snídani nebo pár kapek do čaje nebo kávy.
Zdroj: Delish by Adri
Mohlo by vás zajímat:
Lámete si hlavu nad rychlými, ale zdravými snídaněmi? Petr Havlíček a Tereza Fuková pro vás připravili 4 recepty na nutričné výživné snídaně, které připravíte v pár okamžicích.
Spojení banánu, čokoládové příchutě a arašídového másla zkrátka nemůže dopadnout špatně. Místo klasického kakaa jsme tentokrát zvolili karob a povedlo se, jemné a vláčné proteinové brownies chutnají skvěle.