Nechte si inspirovat naším receptem na vláčnou bublaninu s použitím ovesné a špaldové mouky. Bublanina je zcela bez přidaného cukru a je tak skvělou zdravou volbou na svačinu či snídaní. V tomto receptu jsou použity maliny, ale lze použít i jiné sezónní ovoce podle Vaší chuti.
Pokud zrovna nemáte po ruce čerstvé ovoce, tak ho lze snadno nahradit lyofilizovaným ovocem. Ovoce je sušené mrazem, díky tomu je zachována jeho svěží chuť, stejně tak barva a vitamíny a minerály. Kousky ovoce mají křupavou konzistenci a udržuje si dlouhou trvanlivost. Nejsou upraveny žádnou chemií ani jinými aditivy. Hodí se do jogurtu, jako ozdoba na snídaňovou kaši nebo jen tak na mlsání.
Mohlo by Vás zajímat:
Ať už máte jablka vlastní, nebo vám je daroval soused, který je má plnou zahradu a už neví, co s nimi, vyzkoušejte tento recept, který nevyžaduje žádné zázračné ingredience.
Nedaří se Vám zhubnout a Vaše tělo stagnuje? Co radí výživový specialista Petr Havlíček a fitness trenér Jirka Vacek?