Kombinace kyselého rybízu a sladkého těsta je vždy skvělou volbou a sázkou na jistotu. Rybíz skvěle chutná a navíc je nabitý vitamínem C, vitamínem B a obsahuje také menší množství vitamínu E. Z minerálních látek obsahuje větší množství vápníku a železa. Inspirujte se dnešním receptem a upečte si rybízový koláč z rýžové mouky, který skvěle chutná, zasytí a navíc vašemu tělu dodá dávku vitamínů :)
Mohlo by vás zajímat:
Jednoduché sušenky z ovesných vloček a mandlové mouky. Bez přidaného cukru, slazeno pouze erythritolem a datlovým sirupem. Lahodná tvarohová vrstva dodá sušenkám osvěžující nádech.
Kombinace ananasu, čokolády a smetanového krému je naprosto luxusní, no posuďte sami. Příprava osvěžujícího dezertu je jednoduchá a rychlá a finálním produktem ohromíte každou návštěvu.