Právě je období rybízu, který je ideální letní super potravinou. Kromě toho, že skvěle osvěží, obsahuje vitamíny a antioxidanty, které jsou prospěšné pro naše tělo. Verča z něj vykouzlila opět uplně dokonalý dezert.
Z bílků vyšleháme sníh. Smícháme nejdřív všechny sypké ingredience a pak přidáme ty tekuté a nakonec vmícháme do těstě i bílky. Dáme péct do předehřáté trouby na 180 stupňů a na 35 minut.
Všechny ingredience spolu smícháme. Nakonec přidáme a krém osladíme kapkami podle chuti. (můžete použít i agavový sirup nebo med). Vylijeme na upečený korpus pak ozdobíme ovocem a dáme ztuhnout do ledničky.
Tip! od Verči: "Do krému jsem přidala Lucky Alvin Letní edici Piňa Coladu." Zažijte neskutečnou kombinaci arašídů, kokosu a bílé belgické čokolády doplněné lyofilizovaným ananasem. Zaručujeme, že první lžička vás přenese do tropického ráje, ať už jste na pláži, u rybníka nebo v kanceláři.
Mohlo by tě zajímat:
Čokoládový piškot, vrstva tvarohu a čokoládová poleva. Mrkněte na recept, který snadno můžete obohatit o bílkoviny a "ošidit" o cukr. Zabere vám maximálně hodinku.
Krtkův dort z krabice už zkoušel asi každý, žádné umění. Když opominem cenu krabičky, pořád tu je složení. Pojďte si vyrobit krtův dort doma. Vyjde vás to mnohem líp cenově i nutričně.