Můj účet
Přihlášení
Menu

Snídaňový vegan švestkový mugcake

Přinášíme Vám tip na zdravou, chutnou a rychlou snídani či svačinu. Na mugcake neboli na dortík v hrnečku Vám stačí pouhých pár surovin a můžete si ho poupravit podle Vaší chuti a fantazie. Díky přidanému proteinu Vás skvěle zasytí, neobsahuje žádný přidaný cukr a skvěle chutná, když si ho dozdobíte ořechovým krémem, kterým zároveň doplníte kvalitní zdroj tuků.

Ingredience:

+ ořechový krém a nasekané ořechy na ozdobu

Postup:

  1. Nejprve si v mističce nebo v hrnečku smícháme všechny sypké ingredience.
  2. Následně přimícháme mléko, ocet a nakrájené švestky a důkladně promícháme.
  3. Hrneček nebo mističku dáme do mikrovlnky a zapneme na cca 3-4 minuty.
  4. Po upečení vyklopíme na talíř, necháme vychladnout, ozdobíme ořechovým krémem a ořechy a můžeme podávat :)

Grizly Kešu Natural WW320 Premium

Kešu pocházejí z Afriky a Vietnamu. Vynikají svou jemnou texturou a nasládlou chutí. Označení ww320 je označení kvality a velikosti. WW značí, že jsou kešu celá, bílá a neporušená a 320 značí nadprůměrnou velikost.Ořechy jsou bohaté na mononenasycené mastné kyseliny, bílkoviny a vlákninu. Dále obsahují velkém množství minerálních látek (měď, hořčík, mangan), vitamínů (skupiny B a vitamín K) a antioxidantů. Ze všech ořechů mají nejnižší energetickou hodnotu. Své využití najdou ve sladké i slané kuchyni. Lze jimi dochutit nejrůznější omáčky, jejich nasekáním z nich vytvoříte posypku na hotová jídla či na saláty/polévky. Ve sladké kuchyni je využijete při pečení nebo jejich rozmixováním lze připravit rostlinné kešu mléko.


Mohlo by Vás zajímat:

4 tipy na jednoduché a zdravé snídaně

Lámete si hlavu nad rychlými, ale zdravými snídaněmi? Petr Havlíček a Tereza Fuková pro vás připravili 4 recepty na nutričné výživné snídaně, které připravíte v pár okamžicích. 

Jak nabrat svalovou hmotu?

Potýká se s tím asi každý, kdo cvičí s vizí nabrat nějaké to kilo zdravé svaloviny. My máme jednoduchý stručný návod, co a jak! 

Sleduj nás i na sociálních sítích: