Můj účet
Přihlášení
Menu

Super jednoduchý banana bread

Pokud hledáte ideální recept na využití přezrálých banánů, tak je to právě tento. V receptu je použita celozrnná mouka a do těsta není potřeba žádný cukr navíc. Recept je extra jednoduchý a velmi chutný :-)

Ingredience:

Postup:

  1. V hluboké míse si rozmačkáme banány, k nim přidáme vejce, rozpuštěné máslo, podmáslí/mléko a čekankový sirup nebo med.
  2. Poté ke vzniklé směsi přidáme všechny suché ingredience a pořádně vše promícháme.
  3. Nakonec do směsi vmícháme nasekanou čokoládu, ořechy nebo obojí. Záleží na Vaší chuti.
  4. Směs vlijeme do silikonové formy na chlebíček.
  5. Nahoře ozdobíme banánem a zbytkem nasekané čokolády.
  6. Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů cca 40-50 minut.
  7. Před rozkrájením nechte chlebík pořádně vychladnout.

Šufan Tabulková čokoláda 70 g

Velmi jemná čokoláda s vysokým obsahem kakaových bobů. Tmavá čokoláda je v BIO kvalitě a vhodná také pro vegany. Mléčná čokoláda je také v BIO kvalitě s příjemnou sladkou chutí. Čokoláda je bez lepku a bez palmového oleje.
Tahle čokoláda bude v banana bread víc než skvělou volbou. 


Mohlo by Vás zajímat:

RECEPT: Domácí Kinder mléčný řez

Vstupte do světa sladkého pokušení s naším receptem na domácí kinder mléčné řezy ve zdravé verzi. Křehký základ z kakaového piškotu, který se rozplývá na jazyku, s vrstvou tvarohového krému s jemným vanilkovým nádechem. Kinder řezy jsou jednoduché na přípravu, takže i ti, kteří se doma s pečením teprve seznamují, se mohou těšit na úspěch. Ať už je plánujete jako sladkou odměnu pro sebe nebo jako dárek pro své blízké, Kinder řezy zaručeně potěší každého milovníka sladkého.

Proč se neobejdeš bez bílkovin a kde je najít?

Bílkoviny jsou v lidské výživě naprosto nepostradatelné a mají velké množství benefitů pro lidské zdraví, celkovou vitalitu a v neposlední řadě i budování svalové hmoty či redukci nadbytečného tuku. Víte, jak probíhá jejich metabolismus? Z jakých potravin je přijímate a proč se vyplatí si hlídat jejich vyvážený příjem? 

Sleduj nás i na sociálních sítích: