Můj účet
Přihlášení
Menu

TIP na letní dezert | Proteinové nanuky

Co je lepšího v teplém letním počasí než výborná zmrzlina? My to víme! Domácí proteinová zmrzlina, na kterou Vám stačí pár surovin a krom skvělé chuti je zcela bez cukru. Vyzkoušejte a dopřejte si letní osvěžení bez výčitek.

Ingredience:

Postup:

  1. Smícháme tvaroh, rozmačkaný banán, SmartFuel arašidová krém a protein spolu s čekankovým sirupem.
  2. Vše důkladně rozmixujeme.
  3. Vzniklou směs nalijeme do formiček na nanuky.
  4. Nanuky necháme alespoň 4 hodiny zmrazit.
  5. Rozpustíme si hořkou čokoládu a arašídy nasekáme nadrobno.
  6. Po vyndání nanuků z mrazáku je polijeme čokoládou nebo namočíme do čokolády a ozdobíme je arašídy.
  7. Ihned podáváme.
  8. Dobrou chuť :)

4SLIM Sladidlo z čekanky natural

Čekankový sirup je skvělou nízkokalorickou alternativou ke slazení. Díky vysokému obsahu rozpustné vlákniny může mít velmi pozitivní vliv na mikroflóru tlustého střeva. Řada natural je zcela bez obsahu umělých přísad a sladidel. Díky tomu má neutrální sladivost a neovlivňuje tak chuť pokrmů. Oproti čekankovému sirupu originál má nižší sladivost o cca 40%. Sirup je zcela bez lepku, laktózy, konzervantů a soli. V kuchyni ho lze použít ke slazení teplých a studených nápojů, při pečení, vaření, či na doslazení jogurtů nebo palačinek. 


Mohlo by Vás zajímat:

Arašídové sušenky

Tyto arašídové sušenky jsou jako dělané k odpolední kávě. Jsou velmi jednoduché na přípravu a stačí Vám pouze 4 ingredience. Díky arašídovému krému jsou krásně vláčné a obsahují velmi prospěšné tuky. Vyzkoušejte a nechte si chutnat!

TOP 7 receptů na lívance

Lívance jsou skvělou volbou vždy a všude! V tomto článku najdete TOP 7 receptů na lívance, které si jednoduše zamilujete. Samozřejmostí je nízký obsah cukru, vysoký obsah bílkovin a kvalitní ingredience. Vyzkoušejte a najděte si Váš oblíbený recept.

Sleduj nás: