Můj účet
Přihlášení
Menu

TIP na rychlou snídani | Proteinová rýžová kaše

Odbýváte se po ránu rychlou snídaní, po které máte za chvilku hlad? Pokud ano, máme pro Vás skvělé řešení v podobě super rychlého receptu na proteinovou kaši. Kaše skvěle chutná, zasytí Vás a budete jí mít v mžiku hotovou.

Ingredience:

Postup:

  1. V misce smícháme SmrtFuel rýžovou kaši a protein.
  2. Kaši s proteinem zalijeme teplou vodou nebo mlékem a důkladně promícháme.
  3. Nechte kaši odstát cca 5 minut a ozdobte SmartFuel jemným arašídovým krémem a ovocem dle chuti.
  4. Dobrou chuť! :)

SmartFuel rýžová kaše

Instantí kaše jsou nejen mezi fitness nadšenci velmi oblíbené a to zejména díky jejich rychlé a snadné přípravě. Tato kaše je ze 100 % tvořena pouze extrudovanou rýžovou moukou. Je přirozeně bezlepková a tím pádem snadno stravitelná. Má velmi jemnou a krémovou konzistenci. Dochucení se meze nekladou, ale rozhodně nic nezkazíte ořechovým krémem a oblíbeným ovocem. V kuchyni jí lze využít i k zahušťování omáček či polévek, na výrobu polévkových knedlíčků nebo na přípravu bešamelové omáčky. 


Mohlo by Vás zajímat:

Jak zdravě snídat? Vhodné potraviny na snídani.

Jak zdravě snídat? Vhodné potraviny na snídani.Snídaně je základ dne? Rozhodně ne pro všechny. Výživový specialista Petr Havlíček odpovídá na nejčastější otázky spojené se zdravou snídaní. 

Kávové mini dortíky | TIP na SNÍDANI

Přinášíme Vám tip na výživnou a výbornou snídani, kterou si můžete připravit dopředu a pak už jen vychutnávat. Podle receptu si upečete mini dortíky, které pak plníte krémem z tvarohu. V receptu není použit žádný přidaný cukr, těsto je slazeno erythritolem. Dortíky si můžete vylepšit Vaším oblíbeným ovocem, záleží na Vaší fantazii a chuti.

Sleduj nás: