Rádi mlsáte? A máte rádi čokoládu? Pak určitě vyzkoušejte náš jednoduchý recept na čokoládové brownies doplněné oblíbenými lotus sušenkami. Budete potřebovat pouze pár ingrediencí a recept není nikterak složitý. Brownies je ideálním dezertem ke kávě a rozhodně potěší každou návštěvu.
Špaldová mouka představuje zdravější variantu klasické bílé mouky. Její předností je vysoký obsah vitamínů (zejména vitamíny E), minerálů (zejména železo, hořčík a mangan), vlákniny a zároveň má nižší obsah lepku. Tento druh pšenice je mnohem lépe stravitelnější a podporuje trávení zejména kvůli vysokému obsahu vlákniny. Mouku lze využít na běžné pečení nebo k zahušťování polévek či omáček.
Mohlo by Vás zajímat:
Lískooříškové brownies, které chutí věrně připomínají Kinder Bueno. Vyvážená slaďoučká chuť rozehraje každé chuťové pohárky. Přitom v něm nenajete ani gram klasického cukru či mouky, za to je plný bílkovin. Tento pečený vláčný dezert máte hotový za 30 minut
Petr Havlíček a Jirka Vacek odpovídají na otázky ohledně příloh, kde i vysvětlí, proč nejsou úplní vyznavači celozrnného pečiva a příloh.