Méně známý recept na cukroví potěší všechny milovníky ořechů! Obsahuje minimum mouky a přitom krásně křupe. Vyzkoušejte netradiční recept a upečte si ořechové jetelinky ve zdravější verzi.
Výběrová bezlepková mouka z lískových ořechů. Namletá na jemno. Vhodná především pro bezlepkové pečení sladkých pokrmů, do smoothie, do ovesných kaší a podobně.
Použití: Používejte do sladkých pokrmů, smoothie, ovesných kaší aj.
Zdroj: Simona Tomášková
Mohlo by vás zajímat:
Snack ke kávě nebo první vánoční cukrovi? Upečte si zdravou variantu marokánek. S medem, sušenými meruňkami, brusinkami, pořádnou porcí ořechů a čokoládou navrch.
Co si představíte, když se řekne Sacher? Hutný, čokoládový dort, který tak úplně #macrofriendly rozhodně není. Ovšem umíme ho udělat i v odlehčenější variantě.