Jablkový dortík
Kombinace jablek a skořice je dokonalá! Pokud jste fanoušky této kombinace, rozhodně vyzkoušejte náš jablkový dortík. Nejlépe chutná vychlazený, obzvláště teď v létě si jej zamilujete.
Kombinace jablek a skořice je dokonalá! Pokud jste fanoušky této kombinace, rozhodně vyzkoušejte náš jablkový dortík. Nejlépe chutná vychlazený, obzvláště teď v létě si jej zamilujete.
Máme tu konečně letní sezónu plnou třešní, pojďme si společně upéct lehkou jogurtovou bublaninu s dávkou proteinu. Použít lze jakékoliv ovoce, zde byly použity právě třešně doplněné o rybíz a křupavé mandle.
Tvarohový cheesecake s jahodami a želatinou nadchne každého. Místo klasických sušenek jsme korpus tentokrát upekli z vloček, kokosové mouky, mandlí a trochou másla. Vyzkoušejte odlehčenější verzi klasického dezertu i vy.
Jednoduché sušenky z ovesných vloček a mandlové mouky. Bez přidaného cukru, slazeno pouze erythritolem a datlovým sirupem. Lahodná tvarohová vrstva dodá sušenkám osvěžující nádech.
Proteinové Bounty řezy bez přidaného cukru. Jednodhuchý recept, který si zamilujete.
Třešňová sezóna je tady. Připravte si francouzský dezert Clafoutis. Připomíná klasickou českou bublaninu, kterou zná každý, ale chutná překvapivě jako pudink. Recept je klasicky v odlehčené verzi, bez klasické mouky a cukru.